Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g257g847kcal41.1g159.1g5.1g15.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto128g359kcal24.4g0g28.2g0g
Oregano, kuivattu 1.3g3.9kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi7.1g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)321g96kcal3.2g19.3g0.6g3.2g
Jauhelihamauste, annos 15g3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g257g436kcal48.8g0g25.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.4g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3714kcal241.8g375g133.6g43.2g
Valittu annoskoko1250g1857kcal120.9g187.5g66.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna625g929kcal60.5g93.8g33.4g10.8g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957