Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 443g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g261kcal0g0g29.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 74g168kcal3.7g13g10.4g4.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 74g146kcal1g1.3g14.8g3.3g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.3g5.9g17.1g
Kauralese 74g266kcal13.3g33.7g5.7g12.9g
Vehnälese 30g67kcal3.9g4.6g1.3g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5308kcal143.2g823.2g135.4g97.4g
Valittu annoskoko1250g2654kcal71.6g411.6g67.7g48.7g
Annoskoko puolitettuna625g1327kcal35.8g205.8g33.9g24.4g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369