Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio110g154kcal3.1g7.1g13.2g0g
Pizzamix juusto110g366kcal22g7.7g27.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g15kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton220g242kcal50.6g0g4.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g106kcal0.1g0.1g11.7g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl183g659kcal20.1g124.6g7.9g11g
Vesi440g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g12g33kcal1g2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3228kcal200g301.8g135g27.6g
Valittu annoskoko1250g1614kcal100g150.9g67.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g807kcal50g75.5g33.8g6.9g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719