Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)152g91kcal1.5g6.8g6.1g0g
Ruokakerma ingman 5%122g103kcal4.3g7.3g6.1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus608g395kcal9.7g91.2g0.6g8.5g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit365g799kcal54g9.9g59.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.2kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2789kcal139.4g232.4g144.6g17g
Valittu annoskoko1250g1395kcal69.7g116.2g72.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna625g697kcal34.9g58.1g36.2g4.3g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167