Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu162g487kcal6.7g6.5g48.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)203g122kcal2g9.1g8.1g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g244g585kcal43.9g0g43.9g0g
Tilli, tuore 4.1g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g353g1163kcal42.3g230.9g7.8g21.2g
Valkoviini kuiva 98g67kcal0.3g0.6g0g0g
Kalaliemikuutio 8.9g27kcal0.9g3g1.3g0.1g
Oliiviöljy 22g194kcal0g0g21.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.7g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5386kcal197.2g516.4g264g48.2g
Valittu annoskoko1250g2693kcal98.6g258.2g132g24.1g
Annoskoko puolitettuna625g1346kcal49.3g129.1g66g12.1g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979