Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 602g2067kcal61.4g421.6g7.2g21.1g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.3g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 93g658kcal0.7g0.4g74.1g0g
Kananmuna kuoreton 102g145kcal12.7g0.3g10.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa46g139kcal10.7g0g10.7g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g371g185kcal11.1g14.8g9.3g0g
Ruohosipuli, tuore19g5kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6448kcal195.2g886.2g223.6g42.8g
Valittu annoskoko1250g3224kcal97.6g443.1g111.8g21.4g
Annoskoko puolitettuna625g1612kcal48.8g221.6g55.9g10.7g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238