Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 416g116kcal5g16.9g0.8g8.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen166g33kcal1g6.3g0.5g2.3g
Kurkku, tuore139g14kcal0.8g2.3g0.1g1g
Päärynä kuorittu 388g168kcal1.2g31.1g0.4g15.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki139g111kcal18g2.8g2.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g914kcal52g118.8g12.6g54.2g
Valittu annoskoko1250g457kcal26g59.4g6.3g27.1g
Annoskoko puolitettuna625g229kcal13g29.7g3.2g13.6g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714