Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha368g610kcal69.9g0g36.8g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)97g261kcal29g0g16.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g276g1020kcal23.4g173.7g26.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g340g119kcal3.4g23.1g1.7g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4097kcal254.4g407.8g163g14.6g
Valittu annoskoko1250g2048kcal127.2g203.9g81.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g1024kcal63.6g102g40.8g3.7g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768