Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä514g565kcal40.1g92.5g2.6g41.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g193g54kcal1.2g11.5g0.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Palsternakka 129g82kcal0.6g15.2g0.5g5.8g
Korppujauho 64g235kcal6.7g48.1g0.7g3.4g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki129g109kcal1.8g5.7g9g0.4g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2991kcal121.4g357.4g113.2g115g
Valittu annoskoko1250g1496kcal60.7g178.7g56.6g57.5g
Annoskoko puolitettuna625g748kcal30.4g89.4g28.3g28.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174