Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow218g218kcal50.2g0g2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g152g425kcal28.8g0g33.4g0g
Ruokakerma Valio 5%121g73kcal1.5g3.4g6.1g0g
Sokeri15g59kcal0g14.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g607g212kcal6.1g39.4g3g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2169kcal178g129.4g101.8g4.6g
Valittu annoskoko1250g1085kcal89g64.7g50.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna625g542kcal44.5g32.4g25.5g1.2g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752