Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g72g43kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Kukkakaali 159g38kcal2.9g3.5g0.5g3.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi796g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.6g4.3kcal0.5g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g290kcal16g46g2g16.8g
Valittu annoskoko1250g145kcal8g23g1g8.4g
Annoskoko puolitettuna625g73kcal4g11.5g0.5g4.2g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985