Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 520g125kcal9.4g11.4g1.6g12g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 520g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g130g364kcal24.7g0g28.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)12g12kcal0.9g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1033kcal72.4g30g60.8g27.2g
Valittu annoskoko1250g517kcal36.2g15g30.4g13.6g
Annoskoko puolitettuna625g258kcal18.1g7.5g15.2g6.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901