Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 402g490kcal85.5g0g16.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g116g17kcal2.2g2g0.1g0g
Paprika punainen 76g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)226g91kcal4.8g15.4g0.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g272kcal0g0g30.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 362g496kcal8.8g109.5g1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2842kcal207.4g265.6g101g10.4g
Valittu annoskoko1250g1421kcal103.7g132.8g50.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g711kcal51.9g66.4g25.3g2.6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853