Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g566g159kcal3.4g33.7g1.1g14.2g
Peruna, vanha, kuorittu 472g359kcal8.9g73.1g0.9g4.7g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)160g96kcal1.6g7.2g6.4g1g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.7g13kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1279kcal29.8g233.4g19.2g41.6g
Valittu annoskoko1250g640kcal14.9g116.7g9.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna625g320kcal7.5g58.4g4.8g10.4g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305