Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 544g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis272g305kcal59.9g0g8.2g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g106g414kcal8.5g79.6g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 15g130kcal0g0g14.7g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)109g93kcal4.9g16.3g0.5g3.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g54g33kcal0.2g8.2g0.1g0.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 106g103kcal3.2g20.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2176kcal154.6g254g60.6g12g
Valittu annoskoko1250g1088kcal77.3g127g30.3g6g
Annoskoko puolitettuna625g544kcal38.7g63.5g15.2g3g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678