Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1008g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 101g298kcal8.8g52.4g2.5g14g
Puolukka 134g52kcal0.6g9.1g0.7g3.5g
Canderel makeutusjauhe6.7g26kcal0.2g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g752kcal19.2g135.6g6.4g35g
Valittu annoskoko1250g376kcal9.6g67.8g3.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g188kcal4.8g33.9g1.6g8.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315