Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 819g148kcal4.6g20.5g3.3g5.7g
Paprika keltainen 94g28kcal0.9g4.8g0.2g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli234g702kcal8.7g10.5g70.2g0.2g
Oliiviöljy 33g290kcal0g0g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2374kcal30.2g78.4g213.2g18g
Valittu annoskoko1250g1187kcal15.1g39.2g106.6g9g
Annoskoko puolitettuna625g594kcal7.6g19.6g53.3g4.5g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716