Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 411g74kcal2.3g10.3g1.6g2.9g
Paprika punainen 82g24kcal0.8g3.7g0.3g1.6g
Paprika keltainen 82g25kcal0.8g4.2g0.2g1.6g
Valkosipuli 8.2g8.9kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)25g25kcal1.9g4.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy 8.2g73kcal0g0g8.2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow493g419kcal22.7g74g2.5g24.7g
Herkkusieni säilyke 58g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1362kcal62.8g203.4g26.6g68.6g
Valittu annoskoko1250g681kcal31.4g101.7g13.3g34.3g
Annoskoko puolitettuna625g340kcal15.7g50.9g6.7g17.2g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831