Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 725g2323kcal194g0g173.5g0g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.9g0.5g3.8g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras63g169kcal5.4g32.5g0.6g8.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 208g95kcal6.3g10g3.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g27g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5297kcal417.2g107.4g356g24.6g
Valittu annoskoko1250g2649kcal208.6g53.7g178g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g1324kcal104.3g26.9g89g6.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347