Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 238g181kcal4.5g36.8g0.5g2.4g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)149g179kcal29.8g0g5.2g0g
Vesi298g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)477g219kcal15.3g22.9g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1202kcal101.4g127.4g26.2g7.6g
Valittu annoskoko1250g601kcal50.7g63.7g13.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g301kcal25.4g31.9g6.6g1.9g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339