Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala202g484kcal22.2g88.7g4g24.2g
Tonnikala vedessä 464g484kcal104.1g0g7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g302g61kcal1.8g11.5g0.9g4.2g
Polar 5% juusto202g343kcal62.5g0g10.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g81g89kcal14.5g1.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2922kcal410.2g203.6g48.8g56.8g
Valittu annoskoko1250g1461kcal205.1g101.8g24.4g28.4g
Annoskoko puolitettuna625g731kcal102.6g50.9g12.2g14.2g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391