Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g277g518kcal55.4g0g33.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 346g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 83g50kcal4.3g7.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)139g37kcal1.8g6.6g0.3g2.4g
Porkkana 104g34kcal0.6g5.8g0.2g2.6g
Tomaatti 69g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Maizena maissitärkkelys14g49kcal0.1g12g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g218g720kcal34.9g135.2g4.4g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2847kcal195g339.8g76.8g38.2g
Valittu annoskoko1250g1424kcal97.5g169.9g38.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna625g712kcal48.8g85g19.2g9.6g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296