Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)209g733kcal26.8g146g4g6.7g
Atria kevyt jauheliha244g415kcal46.4g0g24.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)34g123kcal1.9g26g1.2g1.9g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio12g32kcal1.1g2.1g2.2g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio52g152kcal13.6g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2911kcal179.6g348.2g85.6g17.4g
Valittu annoskoko1250g1456kcal89.8g174.1g42.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g728kcal44.9g87.1g21.4g4.4g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358