Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell439g483kcal100.9g0g9.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g22g3.3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka22g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g37g4.8kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Herne-maissi-paprika, Pirkka146g101kcal5.8g16.1g1.2g4.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 585g565kcal17.6g114.6g1.9g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2317kcal250g264.2g24.8g22.4g
Valittu annoskoko1250g1158kcal125g132.1g12.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna625g579kcal62.5g66.1g6.2g5.6g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566