Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha840g1394kcal159.5g0g84g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 105g67kcal3.4g5.1g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 58g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Ketsuppi, Felix19g17kcal0.2g4g0.1g0g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle210g273kcal13.6g42g6.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3689kcal369.8g106.2g200g21g
Valittu annoskoko1250g1845kcal184.9g53.1g100g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g922kcal92.5g26.6g50g5.3g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630