Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 225g279kcal57.8g0g5g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g225g79kcal2.3g10.1g1.1g7.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi676g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Riisi tumma 96g334kcal6.7g69g2.2g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g1410kcal135.8g162g16.6g24.2g
Valittu annoskoko1251g705kcal67.9g81g8.3g12.1g
Annoskoko puolitettuna626g353kcal34g40.5g4.2g6.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147