Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g300g300kcal60g6.6g33g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Herkkusieni300g45kcal6.9g1.8g1.5g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)300g180kcal3g13.5g12g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli150g270kcal10.2g5.7g22.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2505g2172kcal167.2g90.6g184g15.2g
Valittu annoskoko1253g1086kcal83.6g45.3g92g7.6g
Annoskoko puolitettuna626g543kcal41.8g22.7g46g3.8g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522