Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl3448g4138kcal655.2g31g148.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g108g112kcal8.5g17.6g0.6g2.2g
Soijakastike 287g173kcal14.9g27.3g0.2g0g
Ruokosokeri72g293kcal0g71.8g0g0g
Parsakaali brokkoli 3592g1259kcal165.9g70g10.8g89.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka510g128kcal4.6g23.5g2g9.7g
Sipuli (kuorittu)790g213kcal10.3g37.9g1.6g13.4g
Cashewpähkinä 718g4125kcal143.7g135.1g333g25.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g79g221kcal6.7g13.4g15g0.2g
Seesamöljy, kylmäpuristettu144g1293kcal0g0g143.7g0g
Maizena maissitärkkelys251g880kcal2g218.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25672kcal2023.6g1292.8g1310.4g280.8g
Valittu annoskoko10000g12836kcal1011.8g646.4g655.2g140.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6418kcal505.9g323.2g327.6g70.2g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721