Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g490g833kcal98g0g49g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g387g639kcal31g120.1g3.9g11.6g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 233g148kcal7g11.2g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g3554kcal298.6g267g143.4g24.6g
Valittu annoskoko1253g1777kcal149.3g133.5g71.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna627g889kcal74.7g66.8g35.9g6.2g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759