Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g16g21kcal0.7g3.5g0.4g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g281g169kcal4.2g36.5g0.3g2.5g
Keittojuures, Pirkka112g28kcal1.1g5.1g0.3g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g169g155kcal32g0g1.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.5g0.4g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g101g67kcal15.2g0g0.7g0g
Ruohosipuli, tuore11g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g981kcal110.4g111.8g8.2g8.8g
Valittu annoskoko1253g490kcal55.2g55.9g4.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna627g245kcal27.6g28g2.1g2.2g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514