Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g63g200kcal5.4g42.5g0.9g4.4g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g63g227kcal4.7g47.7g1.5g2.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan94g329kcal7.9g71.3g0.1g0.9g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g35g42kcal0.9g2.1g3.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkoviini kuiva 219g150kcal0.7g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g2085kcal43.2g344.2g24.6g21g
Valittu annoskoko1255g1043kcal21.6g172.1g12.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna628g521kcal10.8g86.1g6.2g5.3g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275