Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka209g292kcal48g0g10.4g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 83g104kcal17.5g0g3.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g250g60kcal4.5g7.5g1.3g4.8g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss37g143kcal4.4g17.6g6.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g43kcal2.2g2g3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g167g142kcal2.3g7.3g11.7g0.5g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g42g42kcal1.3g1g22.5g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g2138kcal161.2g71g172g10.8g
Valittu annoskoko1255g1069kcal80.6g35.5g86g5.4g
Annoskoko puolitettuna628g535kcal40.3g17.8g43g2.7g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653