Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g992g278kcal6g59g2g24.8g
Naudanliha keskiarvo 3817g5828kcal736.6g0g320.6g0g
Sipuli (kuorittu)763g206kcal9.9g36.6g1.5g13g
Peruna, keskikokoinen 60g2290g1374kcal34.4g297.7g2.3g20.6g
Hapankaali (Rasilainen)1908g344kcal34.4g34.4g5.7g38.2g
Suola, annos 3g115g0kcal0g0g0g0g
Smetana115g447kcal2.4g2.5g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16953kcal1647.4g860.4g760.4g193.2g
Valittu annoskoko10000g8476kcal823.7g430.2g380.2g96.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4238kcal411.9g215.1g190.1g48.3g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032