Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Väkiviinaetikka 38g12kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g248g965kcal0g242.6g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2517g2502kcal18.4g571.2g6.4g30.6g
Valittu annoskoko1258g1251kcal9.2g285.6g3.2g15.3g
Annoskoko puolitettuna629g626kcal4.6g142.8g1.6g7.7g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126