Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)12g38kcal2.3g1.8g2.4g0g
Kookosrasva (Cocos)60g534kcal0g0g60g0g
Vispikerma, Milbona20g72kcal0.4g0.5g7.6g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g8g53kcal2.1g0.9g4.7g0.2g
Murot, Rice Crispies4g15kcal0.2g3.5g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow2g7.9kcal0g1.9g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly20g29kcal3g1.8g1.1g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g1497kcal16g20.8g151.6g22.4g
Valittu annoskoko126g749kcal8g10.4g75.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna63g374kcal4g5.2g37.9g5.6g
Arvot/100g100g594kcal6.3g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868