Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g38g7.5kcal0g1.5g0g0g
Puna-ahven savustettu 66g74kcal11g0g3.3g0g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.2g22kcal0.9g0.2g1.9g0.4g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g235kcal25.8g8.6g10.4g0.8g
Valittu annoskoko126g117kcal12.9g4.3g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g59kcal6.5g2.2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271