Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki19g17kcal2.8g0.5g0.4g0g
Sipuli kuivattu 1.9g5.1kcal0.2g0.7g0g0.7g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g215kcal13.6g17g9.6g3g
Valittu annoskoko126g108kcal6.8g8.5g4.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g54kcal3.4g4.3g2.4g0.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470