Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g19g19kcal3.6g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.2g20kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g96kcal11.4g1.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko126g48kcal5.7g0.8g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna63g24kcal2.9g0.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852