Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.9g18kcal1.3g0g1.4g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g39g47kcal6.8g0.5g1.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 28g12kcal0.1g1.2g0g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruusukaali 14g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g180kcal17.4g7.6g6.4g2.4g
Valittu annoskoko126g90kcal8.7g3.8g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g45kcal4.4g1.9g1.6g0.6g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959