Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g20g89kcal1.5g13.5g3.2g0.7g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g22g78kcal1.3g0.7g7.8g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g22g59kcal1.8g2.6g4.4g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g33g36kcal0.2g4.9g1.6g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 6.6g20kcal0g1.4g1g0g
Kahvilikööri6.6g19kcal0g2.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.1kcal0.8g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g8.8g35kcal0g8.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g766kcal11.4g70g45g1.4g
Valittu annoskoko126g383kcal5.7g35g22.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna63g192kcal2.9g17.5g11.3g0.4g
Arvot/100g100g304kcal4.5g27.8g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743