Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)106g49kcal3.4g5.1g1.6g0g
Ohrasuurimo 18g58kcal1.5g11.3g0.4g1.4g
Kauralese 2.1g7.6kcal0.4g1g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g228kcal10.6g34.8g4.4g3.6g
Valittu annoskoko126g114kcal5.3g17.4g2.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna63g57kcal2.7g8.7g1.1g0.9g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993