Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 50g14kcal0.5g2.2g0.1g1g
Sianliha keskiarvo 38g82kcal6.9g0g6.1g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 19g73kcal0.4g0.4g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g377kcal16.2g7g31g3.2g
Valittu annoskoko126g189kcal8.1g3.5g15.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna63g94kcal4.1g1.8g7.8g0.8g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824