Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)17g61kcal2.4g11.9g0.4g0.8g
Kermaviili, maustamaton (Valio)5.7g6.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper23g66kcal5.9g0g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.8g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g487kcal34.4g24.8g28g1.8g
Valittu annoskoko126g243kcal17.2g12.4g14g0.9g
Annoskoko puolitettuna63g122kcal8.6g6.2g7g0.5g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567