Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto42g127kcal9.3g0g10.1g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.6g4.8kcal0g0g0.6g0g
Paprika punainen 27g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Parsakaali pakaste Rainbow51g10kcal1.5g1g0g1.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g5.6g9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g317kcal22.4g4.8g23.2g3.6g
Valittu annoskoko126g158kcal11.2g2.4g11.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna63g79kcal5.6g1.2g5.8g0.9g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235