Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita47g150kcal4.7g30.5g0.9g6.1g
Vehnäjauho, sunnuntai31g107kcal3.7g21.7g0.6g0.9g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 38g11kcal1.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g658kcal19.2g114g13.6g14g
Valittu annoskoko126g329kcal9.6g57g6.8g7g
Annoskoko puolitettuna63g165kcal4.8g28.5g3.4g3.5g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760