Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 5.6g13kcal0.8g0.1g1g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Pinaatti 96g13kcal1.5g0.4g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g165kcal5.4g3.4g13.8g3g
Valittu annoskoko126g82kcal2.7g1.7g6.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g41kcal1.4g0.9g3.5g0.8g
Arvot/100g100g65kcal2.1g1.4g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790