Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 11g7kcal0.1g1.3g0g0.5g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.7g0g0.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g10g37kcal2.9g5.6g0.3g0.2g
Grahamjauho 7.6g25kcal0.8g4.6g0.2g0.8g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g1.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Flora culinesse4.6g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g263kcal8.8g34.2g8.8g4.8g
Valittu annoskoko126g132kcal4.4g17.1g4.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna63g66kcal2.2g8.6g2.2g1.2g
Arvot/100g100g104kcal3.5g13.6g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237