Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g66kcal0.1g0g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g37g19kcal1.1g1.5g0.9g0g
Ruohosipuli, tuore1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g650kcal19.8g89.2g22.6g4.2g
Valittu annoskoko126g325kcal9.9g44.6g11.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna63g163kcal5g22.3g5.7g1.1g
Arvot/100g100g258kcal7.9g35.4g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238