Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.7g6.2kcal0.8g0.7g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g47g164kcal5.6g33.2g1g1.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g31g56kcal4.7g6.5g1.3g13.7g
Rypsiöljy rainbow7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g592kcal22.2g80.8g20.4g30.2g
Valittu annoskoko126g296kcal11.1g40.4g10.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna63g148kcal5.6g20.2g5.1g7.6g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330