Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Siirappi 4.7g14kcal0g3.5g0g0g
Riisi puuroutuva 3.3g11kcal0.2g2.5g0g0.1g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g242kcal13.4g18.2g12.8g3.6g
Valittu annoskoko126g121kcal6.7g9.1g6.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna63g61kcal3.4g4.6g3.2g0.9g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.2g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590